Teglholmen og Holmen 2014

P512 Søbjørnen
Det var første gang vi skulle besøge Betzy og Frede, efter at de var flyttet til 4. sal på Teglholmen. Niels og jeg havde aftalt at vi skulle hente dem i indenrigs lufthavnen terminal 3, men det endte med at blev Frede. Efter en tur på 4. for at få en tår at drikke, gik vi på sightseeing i nabolaget. Det var et skønt sommervejr, vi gik forbi kammerslusen og på den anden side af sluseløbet hvor der var et udsigts- punkt, hvor vi kunne se det meste af havneløbet fra Dong Energi på Avedøre Holme til Christianshavn. Efter frokost tog vi havnebussen ud til Holmen for lige at gå en runde og opleve gamle minder.
Efter en hyggelig dag og god Aftenmulje kørte Anni, Niels, Anne og jeg til vandrehjemmet over for Bella Centeret for at sove. Næste morgen mødtes vi til morgenkaffe på 4. og sidst på formiddagen tog vi afsked hvorefter det var min tur til at vende lufthavnen. Torpedoøvelse 2015 holdes på Falster næste sommer.
Mønstring på Teglholmen Parti fra Teglholmen En god weekend med oplevelser
i spandevis
Teglværkshavnen med Ålborg Universitet København i baggrunden Havnemiljø og hygge i små bådhuse Udsigt til H.C. Ørsted værket
Kolonihavekoloni på Amager H.C. Ørsted Værket Bryggen en god sommerdag
 Webmaster               Oprettet 16/12-2014